diumenge, 5 de novembre de 2017

ACTIVITATS DEL 25è ANIVERSARI

El 28 d’aquest mes de novembre, coincidint amb la Fira de tardor, es compleixen els 25 anys de la inauguració del nou edifici del CEIP Tresorer Cladera i el pas d’escola municipal a escola pública depenent de la Conselleria d’Educació.

Des de principi de curs, els nostres alumnes estan duent a terme una sèrie d’activitats per celebrar-ho, però serà durant la setmana del 13 al 18 quan es faran actes oberts a la comunitat educativa.

  •         Dilluns 13 a les 12:30h: Inauguració de l’exposició de fotografies dels antics alumnes Toni Ballester, Miquel Buades, Miquel Capó, Ivan Ramis i Toni Segura, tots ells esportistes, practicant el seu esport que els ha duit a aconseguir l’èxit personal i professional: ciclisme, futbol, atletisme, futbol i piragüisme, respectivament. L’acte comptarà amb la seva assistència.


  •         Dimarts 14 de les 18 a les 20h: Portes obertes. Berenada multitudinària al pati de l’escola per a la comunitat educativa d’aquest curs 2017 – 2018 amb l’aportació de plats elaborats per les famílies dels alumnes (us enviarem més informació). També hi estan convidats els antics alumnes. En acabar hi haurà una batucada a càrrec de l’Associació Cultural d’Albopàs.


  •      Dimecres 15 i dijous 16: Tendrem els caparrots d’estiu cedits per l’Associació cultural Albopàs,  perquè els infants puguin fer ballades amb ells en aquests dies.


  •         Divendres 17 a les 19:30h:  Acte oficial amb l’assistència del Conseller d’Educació, el sr. Martí X  March, el Batle de sa Pobla, el sr. Biel Ferragut, l’exbatle Jaume Font que era batle quan es va inaugurar, així com altres personalitats i professionals que han fet possible arribar al dia d’avui. Es descobrirà la placa commemorativa i el mural del pati, realitzat per l’artista de sa Pobla Catalina Valls.


  •         Dissabte 18: Ballada dels gegants de sa Pobla a sa plaça des Mercat. En Toni i na Margalida acompanyats per altres colles de gegants de diversos pobles de Mallorca, que han volgut participar en aquesta celebració, faran una capada en honor a l’escola.ESPERAM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I PARTICIPACIÓ!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada