diumenge, 19 d’abril del 2020

COMENÇA EL TERCER TRIMESTRE!!

Bon dia famílies i alumnes!
 Ja tornam ser aquí, i...
      Avui comença el tercer trimestre, un trimestre ben diferent i per tant, un gran repte per part de tots els membres de la comunitat educativa.

     Les repercussions del COVID-19 afecten tan a adults com  a infants, per això n'hem de ser conscients en tot moment i fer el possible per convertir aquestes adversitats en una oportunitat d'aprenentatge de vida.
    
     Com a docents volem ajudar als nostres alumnes i les seves famílies perquè puguin viure el confinament de la millor manera possible.

     A partir d'avui, els mestres, d'una manera o d'una altra, es posaran en contacte amb cada un de vosaltres per començar el tercer trimestre. Ens volem assegurar que totes les famílies estan ateses, per això, hem preparat diverses propostes educatives, sempre adaptades a cada un dels nivells i cursos, i les vos farem arribar per diferents vies. Totes i cada una d'aquestes tasques són enriquidores, de manera que serveixin per reforçar i repassar continguts.

   Farem el possible perquè aquesta avaluació sigui dinàmica i entretenguda i pugui facilitar el confinament des del punt de vista acadèmic i personal.


INFANTIL
Les nostres tasques seran:
  • Activitats globals, que cada alumne pugui adaptar al seu moment evolutiu.
  • Activitats per potenciar l'hàbit lector. 
  • Activitats artístiques per potenciar la creativitat.
  • Tasques lúdic-educatives en què les famílies puguin gaudir i aprendre junts.


PRIMÀRIA 
Als cursos des de 1r fins a 6è hem fet un canvi amb la metodologia, aquí en teniu una explicació.
Per fer més fàcil la posada en funcionament d'aquesta nova manera de treballar, aquí en teniu unes passes a seguir!

   

     Ja sabeu que teniu a la vostra disposició tots els @ dels mestres de l'escola per si un cas ens necessitau o teniu dubtes de res. 

Gràcies i bon trimestre!! 💜

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada