divendres, 4 de juny del 2021

Programa de reutilització de llibres de text i material escolar per al curs 2020 - 2021.

PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES. Curs 2021-2022.

Benvolgudes famílies:

Les condicions per adherir-se al Programa de Reutilització i material didàctic d’aquest any són les següents:

CURSOS PARTICIPANTS

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

QUOTA

45€

                                        

En aquest curs hem rebut l’ajuda de l’Ajuntament de Sa Pobla i de la Conselleria d’Educació i Formació Professional i es té previst que així continuï el proper curs, però sense especificar l’aportació econòmica. Aquestes quotes no són fixes, sinó que cada any varien en funció dels recursos econòmics i les ajudes rebudes.

·         COMPROMISOS.

 

a)     Fer l’aportació econòmica anual al fons de llibres de text i material didàctic del Centre aprovada pel consell escolar.

 

b)     Retornar, a final de curs, els llibres de text que hauran utilitzat durant el curs al fons de llibres de text i que són de titularitat del centre, en bones condicions. La Comissió de Reutilització és l’òrgan encarregat de revisar tots els llibres.

 

c)     En cas d’haver fet malbé algun material, l’alumne/a ha de pagar una penalització. Totes les penalitzacions són aprovades pel consell escolar i tenen el seu fonament en  les instruccions de la Conselleria d’Educació.

 

d)     Comprometre’s a l’adhesió al Programa un mínim de quatre cursos escolars. Per aquelles famílies que ja fa quatre anys poden tornar adherir-s’hi encara que només restin un o dos cursos per acabar l’EP.

 

e)     Signar el Plec de condicions del Programa a l’entrega de l’informe de notes (durant els dies 23, 24 i 25 es farà una entrevista personal amb la tutora / tutor amb la cita que us assigni).

 

ELS PARES O REPRESENTANTS LEGALS DE L’ALUMNE/-A HAN D’INGRESSAR LES QUOTES DE PARTICIPACIÓ APROVADES PEL CONSELL ESCOLAR AL NÚMERO DE COMPTE DE L’ESCOLA A L’ENTITAT BANCÀRIA BANKIA:

IBAN

ES18

2038

3293

9260

0000

3030

 

v  CONCEPTE: HI HA DE CONSTAR EL NOM, LLINATGES I NIVELL D’ENSENYAMENT DE L’ALUMNE /-A QUE FARÀ EN EL CURS QUE VE!!!

 

v  EL TERMINI PER FER L’INGRÉS ÉS DEL 7 AL 18 DE JUNY (AMBDÓS INCLOSOS).

NO S’OBRIRÀ ALTRE TERMINI EN EL MES DE SETEMBRE. Si no es respecte aquest termini, es perd el dret a participar en el programa.

PER MÉS INFORMACIÓ, POSAR-SE EN CONTACTE AMB LA DIRECCIÓ DEL CENTRE.   

LA DIRECCIÓ  

 

Sa Pobla, 4 de juny de 2021.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada